ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΤΥΠΩΣΤΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

 

Ο φωτογραφος καλείται κάθε φορά να καταγράψει στις εικόνες του όλα όσα βιώσατε την ημέρα του γάμου σας. Εδώ μπορείτε να δείτε πραγματικές ιστορίες αγάπης, γεμάτες όμορφα συναισθήματα, κέφι και ευτυχία. Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε στο γραφείο μας στην Αθήνα (ή και μέσω βιντεοκλήσης) για να αποτυπώσουμε και τη δική σας ιστορία! Λατρεύουμε να ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και ο "καμβάς" ενός γάμου αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Προσπαθούμε πάντα να κυνηγάμε το ωραίο φως, το αληθινό βλέμμα, το χαμόγελο γεμάτο ευτυχία.

 

NATASHA & TIM

Πανέμορφος γάμος στους Παξούς

MARIANNA & ADAM

Γάμος με όμορφη θέα στο Island

AGGELIKI & STATHIS

Γάμος στη Βοστώνη

ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΛΕΝΑ

Γάμος & φωτογράφηση στην Αθήνα

ΒΑΣΙΛΗΣ & ΖΩΗ

Ρομαντικός γάμος στον Πύργο Πετρέζα

CONSTANTINE & FRANK

Vintage γάμος στο Κτημα Χατζή

STRATOS & ADEL

Elegant γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

PETER & EVIS

Ρομαντικός γάμος στο Κτήμα Ναϊάς

 
 

Κάθε γαμος είναι ξεχωριστός και αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν. Έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και έχουμε γνωρίσει μοναδικούς ανθρώπους (και οικογένειες) ανά την Ελλάδα, που μας αγκάλισαν απο τη πρώτη στιγμή.

Αυτό μας κάνει να αγαπάμε τη δουλειά μας ακόμη περισσότερο και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η καλύτερη επιβράβευση έρχεται όταν βλέπουμε τη χαρά και την ευτυχία στα μάτια σας, τη στιγμή που αντικρίζετε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας!

Η προσωπική σφραγίδα του κάθε φωτογραφου έιναι η δημιουργία ενός γαμήλιου άλμπουμ. Στις μέρες μας έχουμε ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε εκτυπωμένες φωτογραφιες και όμορφα φτιαγμένα άλμπουμ. Ένα αλμπουμ γαμου δεν είναι απλά μια τυχαία επιλογή φωτογραφιών φτιαγμένο βιαστικά σε κάποιο λογισμικό. Είναι ένα σύνολο που, ξεφυλλίζοντας το, μπορείς να ζεις ξανά και ξανά τα ίδια συναισθήματα και να θυμάσαι πρόσωπα και στιγμές που δεν θα θέλεις να ξεχαστούν ποτέ.